combatstoffe.blogg.se

En blogg om en nybliven Bodybuilder som siktar mot nya höjder !

3 weeks left !!

Publicerad 2014-09-14 11:38:20 i Sport

 
Hej hej hallå !
 
Tre veckor kvar ( GULP ) !
Jag var uppe i Halmstad igår på formkoll hos den bästa coachen Micke mannen som fick ta emot en negativ dietande stoffe =P
Har haft några dåliga dagar  denna veckan så motivationen är inte på topp , men ingen är bättre än Micke på att lyfta upp en när man är som sämst =)
Tacksamhet är ett för litet ord över att man har sådana personer i tillvaron som man kan luta sej lite emot när det behövs.
Jag fick åka upp dit själv denna gången. Det var planerat att det skulle vara jag och Madde men otursfågel som hon är så inträffade den en incident i sista stunden så hon fick stanna hemma.
(tänker inte säga vad det är mohahaha)
 
I övrigt så tickar allt på som vanligt ELLER INTE !!!!
Fick reda på för att tag sedan att man har blivit varslad från jobbet. Uppsägningspapprena är redan påskrivna. Efter tävlingen är gjord så har man bara en vecka kvar av arbeta sen blir det arbetsförmedlingen som gäller.
Inte allt för kul att ha det i ryggen så här i slutfasen innan SM.
Så nu blir det Maskinläge på outodrive. Tävling kommer först resten tar vi sen                                 (nothing will stop me )
 
De kanske inte ser så ut men jag är frusen som satan på bilden. Så nu resterande tid så blir det mössa å massor med extaplagg på gymmet. Nu skulle man bott i ett tropiskt klimat =)
Lördagsformen på morgonen. De börjar ta sej.
 
 
 
De va nog allt för denna gången gott folk.
Till alla som känner mej vill jag bara säga
"ur spår på er för nu är det full fart utan uppehåll för stoffe sista biten"
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela